Personál jídelny - oblečení - botasky, špinavá zástěra, tepláky a rozpuštěné dlouhé vlasy servírky. Objednané lahvové víno přinesené, neotevřené - udělej si sám. To je degradace hotelnictví. Pracovala jsem dlouhé roky v gastronomii, ale tento personál bych na hodinu jako provozní hotelu vyhodila.…
Zobrazit pokračování…Personál jídelny - oblečení - botasky, špinavá zástěra, tepláky a rozpuštěné dlouhé vlasy servírky. Objednané lahvové víno přinesené, neotevřené - udělej si sám. To je degradace hotelnictví. Pracovala jsem dlouhé roky v gastronomii, ale tento personál bych na hodinu jako provozní hotelu vyhodila. Je vidět, jak provozní pracuje a personál je nevyučený, ale i nepoučený a nezaškolený.
31. březnaZanechte nám prosím svůj email a my Vás budeme několikrát za měsíc informovat o našich aktuálních kulturních akcích nebo akčních pobytech. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.
Děkujeme Vám za příjemný pobyt na Zámečku.