Přijďte ochutnat velikonočně laděné menu do restaurace a Modrého salonku hotelu Zámeček.
Těšit se můžete na:
Předkrm
Jarní vaječný aspik se zeleninou, opečený toustík 45,–Kč
Hlavní chod
Jehněčí kolínko sous-vide se špenátem a bramborovými špalíčky 290,–Kč
Pečené kukuřičné baby kuřátko s jarní kopřivovou nádivkou, vařené pažitkové brambory 220,–Kč
Dezert
Čokoládový řez s kokosem a domácí šlehačkou 45,–Kč
Zanechte nám prosím svůj email a my Vás budeme několikrát za měsíc informovat o našich aktuálních kulturních akcích nebo akčních pobytech. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.
Před play off s Libercem jsem měl problémy s bolavýma zádama a zraněným přitahovačem v noze. Fyzioterapeuti v lázních mě dali dohromady tak, že jsem zvládl nejen celé play off, ale i mistrovství světa s nároďákem.