Zveme vás na Degustační večer 13.-15.6. od 18:30
Podávat budeme menu & vína
šéfkuchař Pavel Petřina & sommeliér Jiří Mašata
….
uvítací AMUSE-BOUCHE
Vinný aspik s kousky jesetera, kořenová zelenina
….
STUDENÝ PŘEDKRM - RYBA
Halibut uzený s Lososem marinovaným, lehký jarní salátek s lístkem koriandru
budeme nabízet s Pálava pozdní sběr 2022, vinařství Filip Mlýnek / 0,15 l
….
TEPLÝ PŘEDKRM - ZVĚŘINA
Plátek mufloního hřbetu pečeného v dijonské hořčici, pečené
brusinky s tymiánem /A 10/
budeme nabízet s Bordeaux Supérieur 2019, Chateau Vincent Lamonthe / 0,15 l
….
HLAVNÍ CHOD - STEAK
Hovězí rump steak s grilovanou polentou, medvědí česnek, čekankový salát
budeme nabízet s Corbiéres-Boutenac 2019, Chateau Maylandie / 0,15 l
….
DEZERT - SUFLÉ
Čokoládové suflé, medový tvaroh, jahody
budeme nabízet s Maury 2021, Domaine Pouderoux / 0,05 l
….
Cena / Osoba CZK 790
Rezervace možná v recepci hotelu Chariclea 325 606 999
Zanechte nám prosím svůj email a my Vás budeme několikrát za měsíc informovat o našich aktuálních kulturních akcích nebo akčních pobytech. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.
Před play off s Libercem jsem měl problémy s bolavýma zádama a zraněným přitahovačem v noze. Fyzioterapeuti v lázních mě dali dohromady tak, že jsem zvládl nejen celé play off, ale i mistrovství světa s nároďákem.